Melkein viikko lukiolaisena

16.8.2012

Hih, ihan kivasti on mennyt! Kouluni todellakin on ihana, mutta nyt on vähän väsyväsy olo... Heräsin puoltoist tuntia ennen aikojani, enkä nukkunut viime yönä kovin kummoisesti, ja pääsin koulusta vasta viideltä. Onneks sentään en joutunut kahdeksaan kouluun, kuten maanantaina samaan aikaan loppuvana päivänä (yksi hypäri sentään välissä). Huomenna sit onkin lyhyempi päivä.

Joten joo, hyvä fiilis on!! Vaikka kurkku on ollut aika kipeenä ja vähän kipee olo muutenkin ja unohdin eilen ottaa allergialääkkeen ja matematiikka aiheuttaa jo tuskaista puudutusta mieleeni ja koulurakennuksessa on tosi kuumaa ja hirveesti portaita ja vieläkin on vähän hämmentynyt olo. Mutta eteenpäin mennään ja kivaa on! c: Olen todella onnellinen että pääsin juuri tähän kouluun, porukka ja tunnelma on mahtavavaa, kuten myös tietysti eri ilmaisuaineet (pääsin/pääsen kokeilemaan puheilmaisua ja teatteria jo tässä jaksossa :3).

Tajusin, etten kai lukenut kesällä kuin kaksi kirjaa... Toisen luin vikalla viikolla. Eh, lukutahtini on hidastunut ja harventunut. Loppukevennyksenä minä + se viime viikolla lukemani ihanaihana novellikokoelma Maagista ajattelua jumalaltani Augusten Burroughs:ilta. Se elää!


Patrick Wolf - The Falcons

what brings you joy, will take your tears
you've been holding back too many years
but you were down and out of luck
now side by side, we're looking up
finally

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Lukijat

Design by Mooi. Customized by Mimosa.
. Sisällön tarjoaa Blogger.