Rakkautta & Anarkiaa

17.9.2013

Päädyin selailemaan Rakkautta & Anarkiaa -festareiden ohjelmistoa, ja vaikken sitä ollut suunnitellut, varasin liput Great Expectations ja Ginger & Rosa -elokuvien näytöksiin. Harmittaa vaan, kun sen suunnittelemattomuuden takia en enää millään ehtinyt hirveästi hehkutettuun Adèlen elämään - osat 1 ja 2 lippuja saamaan. :c

Listalla oli paljon mielenkiintoisia elokuvia. Valitsin Great Expectationsin, koska Charles Dickens. Olin vähän kahden vaiheilla kylläkin, koska minulla on juuri nyt alkuperäinen kirja kesken ja minulla ei ole ihan niin suuria odotuksia (a pun intended) elokuvan suhteen. Yksi lempisarjoistani nimittäin perustuu samaan kirjaan (traileri), ja tuntuu vaikealta ajatellakaan minkään muun voittavan sitä. IMDb on samaa mieltä, että tv-sarja on parempi. Vain yli kahden tunnin pituus tuntuu myös vähän ankean lyhyeltä, kirja ja tarinan aikajatkumo kuitenkin ovat pitkiä. Plussaa Helena Bonham-Carterista ja Holliday Graingerista, rakkaasta Lucrezia Borgiastani.


 
Ginger & Rosan traileri taas hyppäsi silmiin eri elokuvia selaillessani. Jotenkin se vain huusi, että "katso minut, tulet rakastamaan minua!!" Tuollaisia kutsuja on kuunneltava. Vähän enemmän elokuvaan perehtyessäni tajusin ohjaajan olevan tuttu Orlandosta, joka on todella arvostettu ja aika kivaisa katselukokemus. Näyttelijäsuorituksia kehuttiin, ja jo trailerin perusteella näyttää olevan ihan totta tuo palaute. Odotan innolla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Lukijat

Design by Mooi. Customized by Mimosa.
. Sisällön tarjoaa Blogger.