Housuongelmia

23.2.2014

Farkut Monki; villapaita Polkashop

Housut on alkanut vihata mua, joten päätin alkaa vihata housuja. Viimeaikaisia housuseikkailuja: olin juuri kehunut, miten yhdet ihanat housuni ovat kestäneet pitkään ja olleet kalliin hintansa väärti, kun seuraavana päivänä ne repesivät. Ajattelin, ettei se haittaa, korjaan ne kyllä - no koira päättikin natustaa ne täysin käyttökelvottomiksi. Lahkeissa olevat vetoketjut hajoilevat, huonolaatuiset farkut kuluvat ja repeilevät (koska köyhänä en viitsi ostaa kalliimpia)... Noh, onneksi pari hyvääkin housuseikkailua sekaan mahtuu: sain kaverini vanhat punaiset farkut ja löysin tällä viikolla Monkista ihanat farkut tarjouksesta kuudella eurolla (kuvassa), ei paha!

Paras ratkaisu housuongelmiin on toki niiden käyttämättömyys. Sain samaiselta farkkulahjoittajakaveriltani tänä viikonloppuna kasan vanhoja ihania vaatteita, mukana myös erittäin sievä mekko - aion ruveta käyttämään enemmän hameita ja mekkoja. Se oli lupaus. Heiluvista helmoista tuleekin paljon parempi mieli, kun puristavista housunlahkeista.

Pitäisi ihan oikeasti vihdoin päivittää kaappi uuteen uskoon: liikaa vaatteita lojuu ympäriinsä käytön puutteessa. Olen jo eritellyt pari pussia myytäväksi, mutta laiskuus iski enkä saanut aikaiseksi hankkiutua niitä eroon.

4 kommenttia :

  1. Ei voi kuin ihailla tuota paitaa, vaikka itse pidänkin enemmän ylettömän pitkästä helmasta ja hihoista eli vaatteista, joiden sisään voi piiloutua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :3 Paita onkin ihan mun lempivaatteita - rakastan vain villapaitojen kotoisuutta niin paljon.

      Mäkin kyllä tarvisin jonkun niin ison paidan, ettei sen kanssa tarvitsisi käyttää housuja: just sellaisen, johon voi piiloutua. Rahatilanne kuitenkin on vähän mitä on, joten en hirveästi viitsi vaatekauppoja käydä läpi turhaan.

      Poista
  2. Housuista luopuminen on elämän paras päätös! Ihan typerä vaatekappale muutenkin, ei istu ikinä kunnolla, puristaa, lahkeet laahaavat maata kymmenen senttiä liian pitkinä ja vyötärön selkäpuolelle jää nyrkin verran liikaa tilaa, meni nappi kiinni tai ei.

    Hieman ehkä liioittelua, mutta elämä sukkahousujen ja hameiden kanssa on silti kymmenen kertaa helpompaa. <3 Ja onhan se fakta, että nainen näyttää hameessa aina paremmalta.

    (Ps. en jaksa kommentoida useampaan kerralla, joten: sulla oli aivan ihana wanhojen mekko! Kuin Pienestä merenneidosta.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Haha, noissa uusissa housuissa on muuten just se selkäpuolen väljyys ongelmana - ne on vyötäröltä muuten hyvin istuvat ja melkein piukahkot, mutta SILTI sitä tyhjää tilaa on takana. En vaan ymmärrä.

      Ja oih, kiitoksia! Minäkin kovasti pidin mekostani, se oli aikamoinen löytö Etsyn nettivintagekaupasta! Toivottavasti käyttöä sille vielä löytyy jossain tilanteessa. :)

      Poista

Lukijat

Design by Mooi. Customized by Mimosa.
. Sisällön tarjoaa Blogger.