The fades are coming

5.9.2012

The Fades on kauhusarja. Mä en pidä kauhusta, mutta mä pidän The Fadesista. Oikeastaan mä rakastan sitä. Siinä on pelottavien örkkien lisäksi teinidraamaa, huumoria, jännitteitä ja ihania hahmoja. Tuttuja näyttelijöitä kuhisee: Natalie Dormer ja Joe Dempsie (joka on muuten maailman komein mies fyi) Game of Thronesista, Tom Ellis, jonka pienirooliseen hahmoon rakastuin Doctor Whossa sekä vaikka ketä muita, joita en lukijoiden iloksi yksitellen ala mainitsemaan.

Päähahmoon ja sen näyttelijään Iain De Caesteckeriin ihastuin heti (ylemmässä kuvassa oikealla, alemmassa vasemmalla). Paul on 17-vuotias suloinen nörttipoika, joka lähtee seikkailemaan parhaan ystävänsä Macin kanssa hylättyyn ostoskeskukseen. Paul näkee kummallisia asioita, hän alkaa huomaamaan itsellään outoja kykyjä ja nähdä kuolleita. Ja kuinkas sitten kävikään...



Tää oli oikeesti myös pelottava. Kun lähdin lauantaina iltalenkille parin jakson jälkeen, meinasin saada superneuroottisena ihmisenä sydärin  ja oletin jonkun hyökkäävän kimppuuni jokaisen kulman takaa. Traumoja kuitenkin sain vasta, kun sarjan loppuun katsottuani sain tietää, että seuraava kausi oli peruttu. BBC oli leikannut budjettia, ja älypäät oli päättänyt sisällyttää leikkauksiin tämän BAFTA-voittajan. Mothafucking BAFTA!! En näe logiikkaa.

Pyydän muuten anteeksi kuvien huonosta laadusta. Otin vaan pari screenshottia söpöistä kohtauksista, enkä jaksanut parannella niitä mitenkään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Lukijat

Design by Mooi. Customized by Mimosa.
. Sisällön tarjoaa Blogger.