Unelmaelämää, nyt ja aina

6.2.2013

Minä haluan matkustella ja seikkailla, lisää rohkeutta tarttua mahdollisuuksiin, osata ottaa rennosti ja vähän tasaisemman mielen. Haluan löytää jonkun, jonka kanssa jakaa mahdollisimman pitkä taival elämästäni, mielellään koko loppuelämä, mutta olen sen verran realisti etten usko siihen ainoaan oikeaan. Se joku saisi mielellään olla kiharahiuksinen, suloinen ja sympaattinen tyyppi, jolla on huumorintajua ja luovaa näkökulmaa ja ruutupaita. Tai sitten Joe Dempsie. Sillä ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole merkitystä, kunhan saan antaa ja ottaa vastaan rakkautta ja käpertyä iltaisin lämpimään kainaloon. Haluan jakaa sen henkilön kanssa pienen kotoisan asunnon, jonka voisimme sisustaa yhdessä omannäköiseksemme, sekä akita-rotuisen koiran ja maatiaiskissan. Ehkä pari lasta joskus myöhemmin, jos siltä vielä tuntuu, pienistä ihmissieluista paljon huolta ja vaivaa, mutta vielä enemmän rakkautta. Juoda teetä kauniista mukista rakkaan ihmisen vieressä joka aamu.


Haluan opiskella ja tutustua sitä kautta uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, haluan mielenkiintoisen ja motivoivan luovan ammatin, joka tarjoaa haasteita ja jossa opin hyväksi. Oli se sitten elokuvaleikkausta, -lavastusta, -ohjausta, kuvataideopetusta, käsikirjoitusta tai mitä tahansa, haluan antaa ihmisille jotain merkityksellistä. Taide on minulle luonnollinen keino siihen, mutta voisin kuvitella itseni aivan yhtä hyvin päiväkodin opettajaksikin. Haluan tehdä jotain, mistä nautin, ja saada siitä kiitosta. Haluan olla osa kokonaisuutta, joka luo ison, ehjän ja kauniin kuvan.

Haluan oppia soittamaan ukulelea kunnolla ja soitella kesäisin puistossa, viettää piknikiä ja nostaa maljan ystävyydelle. Haluan antaa ihmisille ympärilläni voimaa ja osan onnestani. Nähdä maailman vähän eri tavalla eri päivinä, tavata ihailemiani ihmisiä ja kertoa, miten paljon he ovat minuun vaikuttaneet. Haluan olla ystävällinen ja lämmin ja ilahduttaa ihmisiä. Haluan lukea lempikirjasarjani loppuun ja saada selville sen loppuratkaisun, ja nähdä kaikki Doctor Whon jaksot 50 vuoden ajalta ja tulevaisuudessa. Haluan löytää uusia upeita elokuvia ja tv-sarjoja ja taiteilijoita ja kirjoja ja kokemuksia. Haluan seikkailla autiossa talossa, kehittyä ihmisenä, pitää ystävät lähellä ja vielä lähempänä. Oppia tuntemaan itsenikin paremmin.

Haluan kirjoittaa muutaman kirjan. Menestys ei ole tärkeää, mutta haluan silittää esikoisromaanini selkämystä kirjakaupassa ja saada edes hieman kiitosta, kuulla kerran, miten joku sanoo: "kirjasi inspiroi minua". Haluan käydä Lontoossa ja asua siellä tai muualla Britanniassa jonkun aikaa, puoli vuotta, vuoden, neljä vuotta... Miksei koko loppuelämää? Minulla ei ole juuria, mutta siivet joilla olen vapaa lentämään. Se on joskus surullista, mutta tunnen oloni kotoisaksi missä sitten olenkin. Haluan vastakin, haluan tehdä koko todellisuudesta kotini. 


Ennen kaikkea haluan olla onnellinen. Tajusin, että minähän elän jo unelmaani: vapaus haaveilla ja tavoitella tähtiä on jo toteutunutta unelmaa. Ilman sitä vapautta elämä olisi aika merkityksetöntä. Olen onnellinen. Tänään on helppoa kuvitella, että minä olen todella se ihminen, joka halusinkin olla. Että on melkein valmis kaikessa epätäydellisyydessään.

2 kommenttia :

  1. kirjoituksistasi tulee hämmentävän usein hyvälle tuulelle. niin tästäkin, kiitos ja onnea ja hyvää päivänjatkoa! (:
    adelaide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, tulen hämmentävän hyvälle tuulelle kommentistasi! Kiitos samoin! ♥

      Poista

Lukijat

Design by Mooi. Customized by Mimosa.
. Sisällön tarjoaa Blogger.